پلو زعفراني با طعم ليمو
پلو زعفراني با طعم ليمو
اين بار تصميم داريم يك غذاي هندي را به شماآموزش دهيم.
پلو زعفراني با طعم ليمو
رويا ياوري، داراي مدرك آشپزي بينالمللي
مواد لازم:
آبمرغ: 4 فنجان (1 ليتر)
زعفران ساييده: يك چهارم قاشق چايخوري
روغن: 2 قاشق غذاخوري
پياز قرمز كوچك خرد شده: 2 عدد (160 گرم)
سير له كرده: 2 حبه
برگ كاري يا برگ بو: 6 عدد
زنجبيل تازه رنده كرده: 2 قاشق چايخوري
برنج: 2 فنجان (400 گرم)
آب ليمو تازه: يك چهارم ليوان (60ميليليتر)
گشنيز تازه خرد كرده: يك چهارم ليوان
جديدترين بسته نرم افزاری | |
جديدترين و معتبر ترين نرم افزارها + آموزش + بيش از 3000 مقاله، داستان از مشهورترين نویسندگان و متخصصان » اطلاعات بیشتر |
زندگی و کار در آمريکا. با SMS ايرانی | |
ثبت نام گرين کارت آمريکا تا 7 آذر 84. پشتيبانی اخذ شناسه با SMS و راهنما. صدور رسيد معتبر » اطلاعات بيشتر و ثبت نام |
طرز تهيه:
آب مرغ را در قابلمهاي روي حرارت گذاشته تا بهجوش آيد، سپس خارج از
حرارت زعفران راداخل آن ريخته و در آن را به مدت 15 دقيقهببنديد و بگذاريد
بماند.
روغن را در ماهي تابه روي حرارت داغ كرده وپياز، سير، زنجبيل و برگ كاري
را در آن تفتدهيد، تا پياز نرم شود، بعد رنده ليمو را به همراهبرنج به آن
اضافه كرده و كمي تفت دهيد. اكنونآب مرغ را ريخته و بگذاريد به جوش
بيايد، درظرف را ببنديد و حرارت را ملايم كنيد تا آب مرغكشيده شود و دم
بكشد.
اكنون خارج از حرارت، آب ليمو و گشنيز تازهخرد كرده را با پلو مخلوط كرده و
در ظرف راببنديد و به مدت 5 دقيقه بگذاريد بماند، اينكغذا آماده ميباشد. لاز
م به ذكر است كه برگكاري را در آخر طبخ از غذا خارج كنيد.
این مطلب
بهمراه صدها مطلب آشپزی + کتاب آشپزی و تهیه دسرها و سالادهای ایرانی و فرنگی +
انواع رژیمهای غذائی و محدودیتهای غذائی + خواص میوه ها و خوراکیها را با هم دریافت
کنید. کلیک کنید